15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Tânără de 19 ani, din Fetești, dispărută de la domiciliu. Ați văzut-o? https://wp.me/p49Kdo-4oC
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Tânără de 19 ani, din Fetești, dispărută de la domiciliu. Ați văzut-o?

Poliţiştii de investigaţii criminale au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără de 19 ani a plecat de la domiciliul său, situat pe raza municipiului Feteşti, şi nu a revenit până în prezent.

Ghidia Elena-Claudia Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că persoana dispărută se numeşte GHIDIA ELENA-CLAUDIA şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,47 – 1,50 m, greutate 42 – 43 kg, constituţie astenică, păr şaten, ochi albaştri, faţă rotundă.

SEMNE PARTICULARE: o alună în zona umărului stâng.

 ÎMBRĂCĂMINTE: blue-jeans de culoare portocalie sau colanţi de culoare neagră sau tigraţi, maieu de culoare bleu, gri sau roşu, o rochie de culoare roşie cu dungi albe, opinci de culoare albă, roz sau negre.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană, sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112!

Compartimentul Relații Publice Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!