comenzi la domiciliu cliseru.ro

Tânără amenințată de concubin chiar în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă pentru Victimele Violenţei în Familie

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/01/2013 | Lege si Ordine

 Jandarmii Grupei de Intervenţie Slobozia au fost solicitaţi joi, 3 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, pentru a interveni în curtea Centrului de Primire în Regim de Urgenţă pentru Victimele Violenţei în Familie, în vederea aplanării unui conflict dintre o tânără cazată în Centru şi concubinul acesteia.

Sosiţi la locul solicitat, jandarmii au fost informaţi de directorul instituţiei despre faptul că trei tineri au intrat în Căminul Centrului şi pe fondul unor ameninţări au dorit să vorbească cu o tânără cazată acolo, dar în momentul în care a fost solicitată intervenţia jandarmilor, au plecat.

Jandarmii i-au căutat pe cei trei în zona apropiată şi după scurt timp i-au identificat.

În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că unul dintre cei trei tineri trăia în concubinaj cu o tânără cazată în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă pentru Victimele Violenţei în Familie şi că, în urma unor certuri, acesta a pătruns în camera acesteia încercând să o agreseze.

La solicitarea directorului instituţiei, de a părăsi Centrul, tânărul a devenit recalcitrant şi violent, proferând ameninţări la adresa acestuia.

La controlul corporal preventiv, jandarmii au găsit asupra tinerilor un cuţit de aproximativ 30 cm. şi un spray paralizant.

Jandarmii au întocmit actele de constatare pe care le-au înaintat către Poliţia municipiului Slobozia în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii vinovăţiei celor trei tineri.