comenzi la domiciliu cliseru.ro

Tânără accidentată în Slobozia. Femeie căzută în casă la Fetești. Accident și intervenție a echipei de descarcerare pe DJ203F

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

O tânără în vârstă de 22 de ani a fost accidentată de un autoturism aseară, 27 noiembrie, pe o trecere de pietoni din municipiul Slobozia. La faţa locului s-a deplasat în cel mai scurt timp un echipaj SMURD, iar după ce i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, victima a fost transportată la spital.

Tot aseară, în jurul orei 18.20, pompierii au fost solicitaţi să intervină în cazul unei femei în vârstă de 78 de ani, din municipiul Feteşti. Rudele acesteia au încercat în mai multe rânduri să o contacteze, însă femeia nu a răspuns nici la uşă, nici la telefon. Un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor calificat SMURD s-au deplasat la locuinţa acesteia şi au reuşit să pătrundă în apartament după ce au forţat uşa de la intrare. Femeia era căzută în bucătăria locuinţei, conştientă, iar în scurt timp a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la spital.

Un autoturism a fost implicat într-un accident rutier noaptea trecută, în jurul orei 23.25, pe DJ203F. În urma evenimentului, şoferul acestuia a rămas prins în interior. Un echipaj de descarcerare s-a deplasat la faţa locului, iar în scurt timp bărbatul a fost extras din autoturism, fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Comunicat de presă: ISU Ialomița | Foto: arhiva Obiectiv Ialomița