comenzi la domiciliu cliseru.ro

Tânăr din Miloșești reținut pentru comiterea infracţiunii de viol. Victima – un copil de numai 6 ani

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/04/2012 | Lege si Ordine

Poliţiştii au reţinut astăzi, 09 aprilie a.c., pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 22 ani pentru comiterea infracţiunii de viol.

 Ieri, 08 aprilie a.c., în jurul orei 21.00, Poliţia Municipiului Slobozia a fost sesizată de către o femeie din comuna Miloşeşti, despre faptul că fiul său în vârstă de 6 ani a fost victima infracţiunii de viol.

A fost constituită de îndată o echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului pentru efectuarea de cercetări în cauză, fiind identificat suspectul în persoana unui tânăr în vârstă de 22 ani, din comuna Miloşeşti.

Minorul a fost transportatla Spitalul Judeţeande Urgenţă Ialomiţa pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, iar astăzi, 09 aprilie a.c., în urma examinării de către un doctor din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ialomiţa s-a confirmat faptul că a fost abuzat sexual.

Poliţiştii au sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ialomiţa în vederea consilierii psihologice a victimei şi demararea unei anchete.

Învinuitul este încarcerat în prezent în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului, urmând ca mâine 10 aprilie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa cu propunerea de arestare preventivă.