15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Tânăr din Vlădeni, trimis în judecată pentru trafic de minori https://wp.me/p49Kdo-3nl
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Tânăr din Vlădeni, trimis în judecată pentru trafic de minori

Un tânăr, în vârstă de 23 ani, din comuna Vlădeni, a fost trimis in judecată, fiind cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea infracţiunii de trafic de minori, în forma continuată.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Ialomiţa au documentat activitatea infracţională a unui tânăr de 23 de ani, care a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infractiunii de trafic de minori, în forma continuată.

În sarcina inculpatului s-a reţinut faptul că, în cursul anilor 2010 şi2011, a recrutat şi găzduit două minore, ambele în vârstă de 13 ani, domiciliate pe raza judeţelor Călăraşi şi Bacău, profitând de starea lor de vulnerabilitate psihosocială şi de abuz de autoritate asupra acestora, în scopul exploatării sexuale prin obligarea la întreţinerea de raporturi şi relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi, în mai multe locaţii pe raza judeţelor Ialomiţa şi Constanţa, în schimbul unor sume de bani însuşite de acesta.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţii infracţionale, identificarea şi tragerea la răspundere penală  a tuturor persoanelor implicate.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!