comenzi la domiciliu cliseru.ro

Tânăr depistat băut la volanul unui autoturism furat, fără a avea permis de conducere

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/09/2012 | Infotrafic

Joi, 27 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Amara au depistat pe raza localităţii un autoturism cu numere de înmatriculare străine, iar lângă acesta se afla un tânăr de 24 ani, din comuna Cumpăna, judeţul Constanţa.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere, iar la testarea alcoolscop a acestuia aparatul Drager a indicat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul le-a declarat poliţiştilor că a condus autoturismul din municipiul Călăraşi până în Amara pentru a-şi vizita o cunoştinţă.

La solicitarea poliţiştilor de a fi condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice de sânge, şoferul a refuzat.

Prin extinderea cercetărilor poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartiment Furturi Auto au constatat că autoturismul figurează sustras din comuna Vişini, judeţul Călăraşi, fiind luată măsura indisponibilizării acestuia la sediul Poliţiei Amara.

Mai mult, tânărul este cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni comise pe raza judeţului Călăraşi fapt pentru care s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore a acestuia.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️