comenzi la domiciliu cliseru.ro

Suspectul de corupţie sexuală asupra a trei fetițe din Slobozia este din Miloșești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/06/2012 | Locale Ialomita
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus, la data de 21 iunie 2012, reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului CROITORU CORNELIU ALEXANDRU, în vârstă de 38 de ani, din comuna Miloșești, pentru săvârşirea infracţiunilor de corupţie sexuală şi tentativă la viol asupra a trei minore din Slobozia.

pedofilInculpatul urmează să fie prezentat vineri, 22 iunie, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a relevat următoarea situaţie de fapt: la data de 20 mai 2011 a întâlnit-o pe minora Z. R. I. în zona blocurilor ANL din Slobozia şi a săvârşit acte cu caracter obscen asupra acesteia, iar la datele de 14.10.2011 şi 23.04.2012, a încercat să întreţină raport sexual prin ameninţare cu minorele R. Ş. I. şi C. O. A., ambele în vârstă de 7 ani.

Acesta le urmărea pe fetițe când ieșeau de la grădiniță sau de la școală până la scara blocului iar sub diverse pretexte, adresându-li-se politicos, le lua în braţe, după care le atingea în zonele intime.

         În prezent acesta se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat Tribunalului Ialomiţa cu propunere de arestare preventivă.