15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Surprinși în flagrant în timp ce încercau să sustragă materiale feroase https://wp.me/p49Kdo-djE
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Surprinși în flagrant în timp ce încercau să sustragă materiale feroase

Ieri, 13 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au surprins în flagrant doi bărbați de 19 și 40 de ani, ambii din municipul Urziceni, în timp ce încercau să sustragă deșeuri feroase din incinta unei clădiri dezafectate, din localitate.

 În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Deşeuri feroase confiscate de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipului Slobozia au depistat ieri, 13 martie a.c., un localnic de 57 de ani, în timp ce transporta pe raza localității de domiciliu, cu ajutorul unui atelaj hipo, 290 de kg deșeuri feroase, fără a deţine documente de provenienţă.

În cauză, polițiștii au luat măsura sancţionării contravenţionale, conform Legii 12/1990 R privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, întreaga cantitate de material feros fiind ridicată în vederea confiscării.

Produse contrafăcute, confiscate de către polițiști

Ieri, 13 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au depistat, pe raza municipiului, un bărbat de 52 de ani, care încerca să comercializeze produse cosmetice care purtau însemnele unor mărci înregistrate.

Întrucât produsele erau susceptibile a fi contrafăcute, poliţiştii le-au indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor Legii 84/1998 privind protecția mărcilor și indicațiilor geografice.

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!