Ștefan Țintă: Guvernanții ne ascund numărul real de noi îmbolnăviri

Disperarea guvernanților privind organizarea alegerilor în 6 decembrie, în speranța acaparării totale a României, nu mai are nicio limită! Ca să le închidă gura românilor care sunt conștienți că organizarea alegerilor parlamentare la termen va duce din nou la explozia numărului de infectări cu Covid 19, așa cum s-a întâmplat după alegerile locale din septembrie, Guvernul Orban a trecut la măsluirea prin micșorare a numărului de noi îmbolnăviri raportate zilnic.

 

Stefan Tinta

Publicitate
livrari domiciliu la cliseru
Apel rapid:     Linia 1     Linia 2      Linia 3

Candidatul PSD Ialomița pentru Senatul României, Ștefan Țintă, susține că această manieră dezastruoasă pentru populație oferă în schimb avantaje de imagine strict guvernului.

”Constatăm cu deosebită îngrijorare și indignare că Guvernul Orban se pretează să măsluiască raportările îmbolnăvirilor cu Covid ca să poată justifica organizarea alegerilor. Guvernanții noștri au schimbat procedura de raportare ca să manevreze datele în funcție de discursul președintelui. Noul sistem de raportare este folosit pentru ca datele transmise public să susțină afirmațiile președintelui Iohannis despre așa-zisele rezultate pozitive ale măsurilor luate de guvern și care doar aparent se vor a fi benefice pentru sănătatea românilor ”, declară Țintă, care explică faptul că, din nefericire, bolnavii neraportați zilnic sunt din ce în ce mai numeroși, fiind înghesuiți claie peste grămadă în secțiile ATI, secții care nu mai fac față și care ajung să omoare în loc să salveze vieți.

”Specialiștii au adus dovezi clare despre modul cinic în care guvernul omite în mod voluntar de la raportare un număr de cazuri, în zilele în care se depășește cifra de 10.000 de îmbolnăviri noi și le adaugă apoi, în zilele în care se fac mai puține teste și în care numărul cazurilor noi este mai mic”, demască Ștefan Țintă, din noile tacticile de păcălire a populației la care liberalii se dedau fără nici cea mai mică urmă de jenă sau de regret.

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Ialomiţa | Executat de SC LEMASOFT SRL | CUI Mandatar Financiar Coordonator: 11200020