comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ştefan Dobriş, desemnat membru în Consiliul de Administraţie al Casei de Asigurări de Sănătate Ialomiţa

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/11/2011 | Locale Ialomita
stefan dobris
Ștefan Dobriș

Consilierul juridic din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Ialomița, Ștefan Dobriș, fost director la Direcția Muncii, a fost desemnat, luna trecută, ca membru în Consiliul de administrație al Casei Județene de Asigurări de Sănătate.
Desemnarea acestuia a fost făcută în cadrul ședinței Consiliului Județean Ialomița, prin vot secret. Mandatul său va fi de patru ani, iar semestrial va trebui să prezinte un raport cu privire la activitatea desfășurată în această calitate.
În cadrul ședinței a mai fost făcută o propunere, de către consilierul județean, arhitect Ion Vede, și anume să facă parte din acest for Cezar Gheorghe Vâlcan, director în cadrul C.J., propunere refuzată de Vâlcan care, pentru a mulțumi cumva pentru apreciere, i-a întors complimentul lui Ion Vede spunând că „o Casă solidă are nevoie de un arhitect”.
Așadar, în urma votului, Ștefan Dobriș a fost desemnat pentru a lua parte din Consiliul de Administrație al Casei Județene de Asigurări de Sănătate, obținând 18 voturi pentru și 7 voturi împotrivă.
Consiliul de administrație are în componență 11 membrii, desemnați atât de Consiliul Județean, unul de către prefect la propunerea CJAS, trei membrii desemnați de confederațiile patronale reprezentative la nivel național, trei membrii desemnați de confederațiile sindicale și președintele Consiliului care este și președintele Casei, respectiv Mihai Geantă.