comenzi la domiciliu cliseru.ro

Start al sărbătorilor de iarnă, la Fetești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/12/2011 | Locale Ialomita
Actualizat: 16 decembrie 2011

Primăria municipiului Fetești și Consiliul Local, la inițiativa primarului Gheorghe Catrinoiu, au dat startul sărbătorilor de iarnă, printr-un eveniment cultural-artistic, în cadrul căruia a fost aprins și iluminatul ornamental din localitate.

Moș Nicolae le-a oferit cadouri și diplome de excelență celor aproximativ 350 de elevi care au obținut rezultate bune la concursurile și olimpiadele școlare. De asemenea, pe scena amplasată în Parcul Central din municipiul Fetești au urcat alături de edilul localității și Moș Nicolae, pentru a fi premiați cei 12 elevi cu rezultate excepționale la fazele naționale și internaționale ale olimpiadelor și anume:

  • de la Liceul Teoretic „Carol I”: Bănică Bianca Andreea, Cocîrlea Ana Elena, Nichiforov Ana, Banu Alexandra Maria, Cucoș Bianca, Areanu Andrei Felix, Bădeanu Alexandra Corina, Buzilă Eugen, Staicu Alexandra Venera și Gogotă Florentina;
  • de la Grupul Școlar de Industrie Alimentară: Șandru Georgiana și Turliu Adriana.

Toți cei prezenți pe scenă alături de cei din public au numărat împreună cu Moșul secundele rămase până la aprinderea iluminatului ornamental de sărbători ce a fost urmată de un spectaculos foc de artificii.

Spectacolul a fost deschis de către copiii de la  Casa de Cultură a municipiului Fetești (trupele Muguri Noi, Steluțele, Primavera, Style, Orient și  Daria Comănescu), urmați de Dj Jungle, Cristina Darha, Alin, Lally și Connect-R.

Edilul municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu, a declarat că este foarte important ca noi toți să ne bucurăm de spiritul sărbătorilor de iarnă. Totodată, acesta le-a urat un călduros „La mulți ani!” tuturor celor ce poartă numele Sfântului Ierarh Nicolae.

De asemenea, edilul feteștean a ținut sa precizeze că surprizele pentru locuitorii și pentru școlarii și preșcolarii din localitate vor continua și în perioada următoare, ținând cont de faptul că și Moș Crăciun va fi invitat special în municipiu.