comenzi la domiciliu cliseru.ro

Stadionul echipei de fotbal Rapid Fetești va fi reabilitat și modernizat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/07/2012 | Locale Ialomita

Primăria şi Consiliul Local Feteşti, la iniţiativa primarului Gheorghe Catrinoiu, execută prin Direcţia de Administrare  a Domeniului Public lucrări de reabilitare şi modernizare a stadionului echipei de fotbal Rapid Feteşti.

Lucrările, care constau în reabilitarea vestiarelor şi montarea de scaune în tribune, au fost impuse de Federaţia Română de Fotbal, astfel încât să întrunească toate condiţiile pentru a fi omologat ca stadion pentru meciuri din Liga a III-a, în prezent având condiţii pentru meciuri de Divizia D.

”Reabilitarea stadionului municipal se face cu bani de la bugetul local, fiind motivată şi de promovarea echipei de fotbal Rapid Feteşti în Liga a III-a, ceea ce înseamnă că la meciuri vor veni mai mulţi spectatori şi oficiali din fotbal, gazonul trebuie să fie în condiţie bună, la fel ca vestiarele şi tribuna oficială”, a declarat edilul municipiului Feteşti, Gheorghe Catrinoiu.

De asemenea, în această perioadă, Direcţia de Administrare  a Domeniului Public continuă lucrările de reparatii curente și întreținere la unitățile de învățământ de pe raza municipiului care cuprind: igienizarea sălilor de clasă, revizii la instalaţia electrică, înlocuire conductori electrici, înlocuire corpuri de iluminat, reparaţii garduri, montare parchet și lambriu, ș.a.m.d, la școlile cu clasele I – VIII nr. 2 ”Nicolae Bălcescu”, nr.3 ”Dimitrie Cantemir”, nr. 4 și nr. 7 ”Aurel Vlaicu”.