15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Spitalul Județean de Urgență: Modernizare – Ambulatoriul Integrat de Specialitate https://wp.me/p49Kdo-bNG
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Spitalul Județean de Urgență: Modernizare – Ambulatoriul Integrat de Specialitate

SJU SLOBOZIA a făcut lucrări de modernizare la nivelul Ambulatoriului Integrat de Specialitate pentru a fluidiza circuitul pacientului în Spital.

Prin transformarea făcută, și anume transformarea fișierului de la parterul unității (ambulatoriul de specialitate) în Recepție modern amplasată la etajul 1, pacienții găsesc aici toate informațiile de care au nevoie pentru orice serviciu oferit de SJU: internări, programări, încasare pentru serviciile contracost și înregistrarea serviciilor paraclinice.

Pentru ca totul să se desfășoare într-un mod civilizat, cabinetele din ambulatoriu au fost dotate cu aparatură ce eliberează bonuri de ordine, afișaj digital și semnale acustice pentru pacienții ce urmează să beneficieze de consultații de specialitate.

info & foto Spitalul Județean de Urgență Slobozia

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!