comenzi la domiciliu cliseru.ro

Spitalul Județean de Urgență din Slobozia are un nou manager – Mariana Iancu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/10/2016 | Locale Ialomita

Consiliul Județean Ialomița a numit, prin decizie a președintelui instituției, un nou manager al Spitalului Județean de Urgență, după ce Violeta Șapira și-a înaintat demisia în urmă cu aproximativ o lună, determinată de apariția, pe un post de televiziune național, a unor imagini din două toalete utilizate, în principal, de aparținătorii pacienților și nu de pe secții.

mariana iancu

În ciuda încercărilor colegilor de breaslă de a o convinge să revină asupra deciziei, Violeta Șapira nu a acceptat.

Așadar, după nici doi ani de la câștigarea concursului de manager, în locul acesteia a fost numit, surprinzător, un om din afara sistemului medical. Și anume, Mariana Iancu, economist, cunoscută ca director al societății Vivani Salubritate, ulterior și reprezentant al societății Polaris.

Noul manager a început de marți, 11 octombrie, să conducă frâiele celui mai mare spital din județ.

Contactată telefonic, Violeta Șapira, fostul manager, a confirmat că doamna Mariana Iancu este noul reprezentant al unității sanitare, că numirea a fost făcută luni, 10 octombrie, iar marți este prima zi de muncă.

“Noi ne continuăm activitatea. Suntem medici, iar noi vom continua să avem grijă de pacienți. Mergem mai departe”, a declarat Violeta Șapira, medic neurolog.

Despre acest subiect, reprezentanții Consiliului Județean Ialomița vor oferi curând detalii în cadrul unei conferințe de presă.

UPDATE VIDEO 13.10.2016 – Conferința de presă:

Conferință de presă – Mariana Iancu – manager Spitalul Județean de Urgență din Slobozia