comenzi la domiciliu cliseru.ro

Spaţiu de joacă pentru copii, realizat la Slobozia din fonduri nerambursabile

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/09/2012 | Locale Ialomita

Un spaţiu de joacă destinat copiilor din Slobozia şi localităţile învecinate a fost inaugurat, vineri, 31 august, proiectul, în valoare de peste un milion de lei, fiind realizat cu fonduri nerambursabile Regio.

Spaţiul de joacă se află în interiorul unei clădiri în suprafaţă de 150 mp, realizată pe un teren de 540 mp, aici fiind realizate lucrări de instalaţii electrice, sanitare, de alimentare cu gaze naturale, termice, dar şi sisteme de sonorizare şi supraveghere.

Totodată, în vederea dotării spaţiului, au fost achiziţionate un complex de joacă gonflabil, o saltea elastică, trei căsuţe de joacă, cinci balansoare, 10 saltele, un set de mobilier, alcătuit din scaune, mese, canapele şi vestiare, echipamente IT, precum şi diverse produse electronice şi electrocasnice pentru uzul gospodăresc.

Spaţiul de joacă a fost construit şi dotat în cadrul proiectului „Fun House – împreună creştem mai frumoşi”, societatea Project Construct, în calitate de beneficiar, primind asistenţă financiară nerambursabilă din Regio – Programul Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, Domeniul major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”.

Obiectivul specific al acestei investiţii a vizat înfiinţarea unui loc de joacă pentru copiii din Slobozia, dar şi din localităţile ialomiţene învecinate care, prin serviciile oferite, să contribuie la dezvoltarea fizică, afectivă şi socială a acestora.
La eveniment au participat directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Muşat, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica, prefectul judeţului, Constantin Atanasiu, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi ai direcţiilor deconcentrate.