comenzi la domiciliu cliseru.ro

Spartacus Iazu, Victoria Munteni Buzău și Bărăganul Ciulnița, trei echipe de 10 plus! Fotbal liga a IV-a!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/11/2018 | SPORT
Actualizat: 28 noiembrie 2018

Sâmbătă, 17 noiembrie anul curent, s-a consumat cea de-a XII-a etapă a ligii a IV-a la fotbal! A fost o etapă, extrem de spectaculoasă, rundă în care s-au marcat nu mai puțin de 58 de goluri. Primele 5 echipe și-au câștigat meciurile, iar lupta pentru primul loc rămâne în continuare una crâncenă.

Liderul, Unirea Gheorghe Doja, s-a deplasat în această etapă la Grivița, pentru confruntarea cu Unirea din localitate. Oaspeții nu au avut nici cele mai mici emoții, reușind să se impună cu scorul de 6-1. După ce etapa precedentă a pierdut poziția de lider, remizând cu Axintele, scor 4-4, Secunda Adâncata a reușit să se impună în derby-ul cu Abatorul Slobozia, cu scorul 5-1. Locurile 3 și 4 sunt împărțite de Bărăganul Ciulnița și Victoria Munteni Buzău, ambele însumând în 12 etape, câte 28 de puncte. Cele două formații și-au băgat în sperieți adversarii, reușind să le marcheze câte 10 goluri în această etapă.  Bărăganul Ciulnița a trecut cu scorul de 10-3 de Recolta Gheorghe Lazăr pe propriul teren, în timp ce Victoria Munteni Buzău a defilat la Amara, marcând 10 goluri, fără să primească vreunul. Tare din urmă vine și Spartacus Iazu. După ce etapa trecută a pierdut surprinzător cu Bărcăneștiul, scor 2-3, sâmbătă s-a răzbunat cu vârf și îndesat, învingând-o pe Voința Maia cu scorul de 10-2.

În partea de mijloc a clasamentului, Viitorul Axintele s-a impus la Ion Roată cu scorul de 2-0, în timp ce Victoria Țăndărei a trecut cu același scor de FC Urziceni.

După ce în runda precedentă a surprins plăcut, învingând Iazu, Recolta Bărcănești a recidivat și în această etapă, reușind să se impună la Fetești cu scorul de 3-2, același scor cu care s-a impus și în partida cu Spartacus Iazu.

Etapa următoare se vor desfășura următoarele partide:

FC Urziceni – CS Amara

Recolta Bărcănești – Victoria Țăndărei

Voința Maia – CSM Fetești

Recolta Gheorghe Doja – Spartacus Iazu

Viitorul Axintele – Unirea Grivița

Abatorul Slobozia – Unirea Ion Roată

Recolta Gheorghe Lazăr – Secunda Adâncata

Victoria Munteni Buzău – Bărăganul Ciulnița

Dan TRICĂ