comenzi la domiciliu cliseru.ro

Spargere la un magazin din Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/05/2017 | Lege si Ordine

În data de 10 mai 2017, în jurul orei 2.00, ca urmare a sesizării unui cetăţean privind existenţa unor persoane suspecte în zona blocului 29, situat  pe b-dul. Matei Basarab, o patrulă a Poliţiei Locale Slobozia s-a deplasat imediat în locul indicat,  observând  în primul moment un taxi  al cărui şofer  i-a şi abordat, cu un ton excesiv de ridicat având în vedere contextul.

În maşină,  păreau a se mai afla încă două persoane.  În acelaşi timp, au remarcat şi  doi saci plini, în spaţiul verde,  în imediata apropiere a blocului.

Imediat   trei persoane neobservate în primul moment au pornit în fugă, îndepărtându-se  spre aleea care separă blocurile 29 şi 30, traversând  bulevardul spre şcoala nr. 2.

Urmărirea acestora nu a dat rezultate, toţi cei trei pierzându-se în întuneric,  printre blocurile de pe Aleea Brazilor.

La reîntoarcerea la locul iniţial, poliţiştii locali au găsit abandonaţi, cei doi saci remarcaţi de prima dată, o geantă  de mici dimensiuni precum şi un levier metalic de cca. 50 cm. La o verificare sumară au constatat că în respectiva geantă se afla un laptop, iar sacii erau plini cu  pachete de cafea şi de  ţigări  care păreau a proveni dintr-un magazin.

S-a procedat la verificarea zonei, depistându-se  în scurt timp spaţiul comercial aflat la parterul blocului a cărui uşă de acces prezenta urme de forţare.

Ca urmare, având în vedere natura faptei constatate, s-a  comunicat evenimentul la dispeceratul instituţiei, fiind solicitată intervenţia Poliţiei Municipiului Slobozia în vederea preluării cazului şi derulării cercetărilor.

Totodată, au fost puse la dispoziţia acesteia, toate amănuntele legate de acţiunea poliţiştilor locali precum şi  înregistrările efectuate cu camerele de supraveghere video din zonă, pe care sau regăsit imagini cu cele trei persoane care au fugit.

Solicitaţi la faţa locului, deţinătorii spaţiului comercial au identificat toate produsele recuperate prin intervenţia noastră, ca aparţinându-le.

DIRECTOR, Ing. Laurenţiu Abaza

Poliția Locală Slobozia