comenzi la domiciliu cliseru.ro

„Soare pentru femei”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/03/2015 | Locale Ialomita

Astfel aș denumi spectacolul omagierii femeilor, organizat din inițiativa Asociației „Din inimă pentru aproapele” din cadrul Protopopiatului Slobozia, condusă de părintele Dumitru Drăghici, care a avut loc duminică, 8 Martie 2015, în sala de festivități a Centrului socio-cultural „Damaschin Episcopul”.

soare pentru femei

E firesc să te bucuri că există atât de multă grijă, respect, dragoste, prețuire față de femei despre care se spune că reprezintă frumosul, eleganța, perfecțiunea, miracolul sau floarea din vis.

Evidențiez că deja putem vorbi despre o tradiție în preocuparea asociației fiindcă ne aflăm la cea de-a patra ediție a sărbătoririi femeii, într-un cadru festiv cu un bogat conținut artistic, la care au contribuit formații artistice din cadrul Protopopiatului Slobozia.

Titlul acestui articol se regăsește într-unul dintre cântecele interpretate de grupul de cateheză al parohiei Ciulnița. M-au impresionat vocile pure, naturale, pline de sensibilitate artistică, elegant prelucrate de competența și dăruirea preotului paroh Lungu Felician Gheorghe.

De ziua mamei îi dăruiești o notă bună, o poezie, o floare, dar cât de plăcut este când ai posibilitatea să-ți exteriorizezi dragostea prin prezentarea pe scenă într-un spectacol cu mesaj direct: așa au procedat membrii grupului „Fiore Blue”, elevi la Școala Gimnazială „Sfântul Andrei”, instruiți de doamna profesoară Ghiță Elena.

Solistele Oana Deciu și Andreea Călin de la grupul de cateheză al Parohiei Amara II, instruit de preotul Matache Clementin, au captat atenția spectatorilor prin interpretarea unor cântece de iubire.

Gândurile și speranțele noastre sunt exprimate în cuvintele pe care le adresăm Domnului căruia Îi cerem „să ia aminte la glasul rugăciunii noastre” și să ne ajute când Îl strigăm, mesaj admirabil accentuat în cântecele interpretate de Corala „Sfântul Mina” a Protopopiatului Slobozia, dirijată de preotul Cătălin Stanciu.

Liantul acestor numere din program a fost excelent realizat de versurile pe care doamna Florentina Loredana Dalian, prezentatoarea acestui admirabil spectacol, le-a interpretat cu eleganță și cempetență.

În încheierea programului, părintele protopop Cristian Ștefan Munteanu i-a felicitat pe toți artiștii implicați în realizarea spectacolului, a adresat gânduri de bine tuturor spectatorilor și voluntarilor asociației.

Doamnele și domnișoarele prezente au primit garoafe oferite de voluntari și membrii Coralei „Sfântul Mina”.

A consemnat profesor Stroe Ecaterina, voluntar Asociația „Din inimă pentru aproapele”

Mai multe articole de la obiectiv.net: