comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slujbe oficiate în limbajul mimico-gestual liturgic românesc

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/06/2019 | Evenimente

Program liturgic destinat persoanelor cu deficiențe de auz din județul Ialomița

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în parteneriat cu Centrul Național de Pregătire, Catehizare și Misiune Ortodoxă pentru Deficienții de Auz din România și Diaspora și Asociația Națională a Surzilor din România – filiala Ialomița, se va desfășura la Parohia „Sfântul Evanghelist Matei” – Capelă Bazar din municipiul Slobozia, în perioada 29-30 iunie 2019, un program liturgic destinat persoanelor cu deficiențe de auz din județul Ialomița.

La aceste evenimente, va participa cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, o delegație misionar-pastorală condusă de Preacucernicul Preot Conf. Univ. Dr. Onu Constantin care va traduce slujbele oficiate în limbajul mimico-gestual liturgic românesc.

 SÂMBĂTĂ – 29 IUNIE 2019

La ora 17:00 după slujba Vecerniei, Preacucernicul Preot Conf. Univ. Dr. Onu Constantin, va prezenta un program de catehizare, urmând ca apoi să se administreze Sfânta Taină a Spovedaniei pentru persoanelor cu deficiențe de auz.

DUMINICĂ – 30 IUNIE 2019

La ora 07:30, se va săvârși slujba Acatistului Mântuitorului nostru Iisus Hristos. La ora 09:00, se va oficia Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur, tradusă în limbajul mimico-gestual liturgic românesc.

Biroul de Presă al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor