comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: VIDEO – Scandal pe tema apei, în Consiliul local. Cetățenii au cerut… apă potabilă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/10/2013 | Locale Ialomita
Actualizat: 12 august 2014

Câțiva cetățeni din municipiul Slobozia s-au prezentat luni, 30 septembrie, la ședința Consiliului local, pentru a reclama calitatea apei furnizate populației din municipiu.

Potrivit acestora, deși apa a fost declarată potabilă, fiind obținută autorizația sanitară în acest sens, la robinete nu ar avea aceste proprietăți, aducând ca dovadă și o sticlă cu apă.

În condițiile în care s-a contestat vehement faptul că acea apă prezentată consilierilor ar proveni de la robinet, discuțiile au degenerat, ajungându-se la jigniri între unii consilieri și participanți.

Unul dintre ei a propus reprezentanților Consiliului local să aibă curajul și să bea din apa adusă, dacă susțin cu tărie că apa din Slobozia este potabilă, iar un altul a întrebat de ce pe masa consilierilor există apă îmbuteliată și nu apă de la chiuvetă? Și, uite-așa, spiritele s-au încins, iar președintele de ședință Nedelcu Dănuț a ajuns la un moment dat să propună ca participanții recalcitranți să fie evacuați din sală.

Primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica, a propus reclamanților să accepte anumite verificări din partea Urban, pentru a se putea pronunța în această problemă, încercând să calmeze spiritele.

“Verificăm și vedem de ce la dumneavoastră este așa. Mâine stabilim, verificăm, spălăm conducta pe zona respectivă dacă e cazul…”, spunea primarul.