15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Evenimente > Slobozia: Vernisaj expoziția Anotimpuri https://wp.me/p49Kdo-cmg
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Slobozia: Vernisaj expoziția Anotimpuri

Luni, 2 iulie, ora 19:30, la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea din Slobozia va avea loc vernisajul expoziției „Anotimpuri”.

Călătoria a început în Cetatea Făgărașului, la data de 10 februarie 2018, unde au expus 70 de fotografi, membri ai grupului La Conacul Fotografilor, aducând mai aproape de oameni emoțiile celor patru anotimpuri surprinse în țară și peste hotare.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!