comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia Tuning Fest – Campionatul Național de Car Audio

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/10/2012 | Locale Ialomita

În weekend-ul 6 – 7 octombrie, a avut loc, pentru prima oară în municipiul nostru, în cadrul evenimentului Slobozia Tuning Fest, una dintre etapele Campionatului Național de Car Audio (CNCA).

Evenimentul, ce s-a desfășurat pe platoul din Piața Revoluției, s-a bucurat de prezența a treizeci de participanți atât din Slobozia cât și din alte orașe, precum Arad, București sau Brașov. Un număr mai mult decât decent am putea spune pentru o primă ediție. De spectatori nu mai vorbim. Decibelii și-au spus cuvântul și au atras slobozeni, cu mic cu mare, din toate colțurile orașului. Un aspect inedit în această privință, remarcat de însuși “capul răutăților” – organizatorul Ludovic Gheorghe, a constat în prezența unui număr destul de mare de persoane de vârsta a treia, ce s-au dovedit a fi extrem de curioase de ceea ce se întâmplă pe platoul din Piața Revoluției. Nu același lucru putem spune și despre tinerele frumoase cu care suntem obișnuiți la astfel de evenimente, printre cai și bași putere. Dar balanța a fost echilibrată, întrucât sexul frumos a fost reprezentat chiar de o concurentă, și a făcut-o cu brio, pentru că Ony a urcat pe podium la una dintre secțiunile concursului.
Sufletul evenimentului, Ludovic Gheorghe, el însuși participant și pasionat în domeniu, s-a declarat mai mult decât mulțumit de reușita competiției – “Un real succes” – și și-a exprimat speranța că anul viitor se vor desfășura la Slobozia Tuning Fest și alte probe, precum drift, burnout etc.