comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Tudor Daria, prima finală câștigată la tenis de câmp

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/03/2016 | SPORT
Actualizat: 31 martie 2016

Rezultat de excepție obținut de o nouă jucătoare de tenis de câmp din Slobozia, junioara de numai 11 ani, Daria Tudor, de la Tenis Con Slobozia!

daria tudor
Daria Tudor

Eleva lui Ionel Iordache a reușit o serie frumoasă de victorii la Cupa Termofarc-Tenski Sports, turneu de categoria 1 din calendarul FR, categoria 12 ani.

„Fiind favorita 4 a avut un prim tur liber, în turul 2 a câștigat clar în fața băcăuancei Maria Nechita 61,60, în turul următor a bătut-o cu 62,60 pe Alexandra Irimie din Făgăraș, iar în semifinală a învins-o pe nr. 7 din România la 10 ani, vâlceanca Elena Neacșu cu 64,62.

Finala a disputat-o astăzi ( n.r. marți, 29 martie) în compania brașovencei Rebeka Antal, favorita 3 a turneului, pe care a învins-o într-un meci de o oră și jumătate, cu scorul de 64,63, adjudecându-și primul ei titlu din carieră!

 

Este un rezultat remarcabil, obținut de o fetiță care în această iarnă s-a antrenat foarte puțin, din cauza lipsei spațiului de antrenament.

Dar talentul ei, ambiția părinților care o susțin și sprijinul antrenorului care o pregătește de doi ani, iată că începe să dea roade. Daria Tudor se anunță a fi încă un nume în tenisul din țara noastră, provenit din pepiniera de talente a acestui mic oraș!”, a precizat Ionel Iordache pe un site de socializare.