comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Tot mai mulți șoferi băuți la volan

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/12/2020 | Lege si Ordine

Șoferi depistați pe raza municipiului Slobozia, în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice

La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slobozia au depistat în flagrant, un bărbat în vârstă de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia, sub influenţa alcoolului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest Drager, ce a înregistrat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Seara trecută, în jurul orei 23:30, tot pe raza municipiului Slobozia, polițiștii au identificat un alt bărbat în timp ce conducea pe bulevardul Matei Basarab, fiind sub influența alcoolului.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager întrucât emana halena alcoolică, valoarea înregistrată fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt șofer a fost depistat în flagrant în municipiul Slobozia, în cursul nopții trecute, în jurul orei 01:30, conducând un autoturism sub influența alcoolului, fapt dovedit de rezultatul etilotestului, ce  a indicat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți cei trei șoferi au fost conduși de polițiști la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia, unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea determinării concentrației de alcool în sânge.

De asemenea, acestora le-au fost reținute permisele de conducere, pe numele lor polițiștii întocmind dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA