comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Tânăr accidentat pe trecerea de pietoni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/04/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Un tânăr de 28 de ani a fost vătămat corporal în urma unui accident rutier care a avut loc azi, în jurul orei 11.00, pe o trecere de pietoni din Slobozia.

Ieri, 20 aprilie a.c., în jurul orei 10:30, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe bulevardul Unirii, în zona Colegiului Naţional Mihai Viteazul din municipiul Slobozia s-a produs un accident de circulaţie.

Din primele verificări, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce un tânăr de 26 de ani, din comuna Mărculeşti, conducea un autoturism pe bulevardul Unirii, din direcţia Casei de Cultură către gară, a acroşat un pieton, un bărbat de 28 de ani din oraşul Amara, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii, printr-un loc prevăzut cu marcaj pietonal şi semnalizat corespunzător.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Slobozia, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ, totodată fiindu-i recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.