comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Surprins în flagrant în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-o societate comercială

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/09/2016 | Lege si Ordine
Actualizat: 30 septembrie 2016

Surprins în flagrant, în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-o societate comercială

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia au surprins în flagrant un tânăr de 24 de ani, din localitate, care  încerca să pătrundă  într-o societate comecială, de unde intenţiona să sutragă mai multe bunuri.

 În timp ce se aflau în exercitarea serviciului de patrulare, pe timp de noapte, poliţiştii de ordine publică au surprins în flagrant un tânăr de 24 de ani, în timp ce încerca să pătrundă într-o societate comercială de pe raza municipiului Slobozia. Acesta a fost interceptat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Slobozia, în vederea audierii.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta ar mai fi încercat să pătrundă prin efracţie în alte trei societăţi comerciale de pe raza municipiului Slobozia, în aceeaşi noapte, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA