comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Subofițer ISU, rănit după ce a căzut de pe motocicletă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/09/2013 | Infotrafic

Un bărbat a fost rănit, joi seară, 5 septembrie, în jurul orei 21.00, în urma unui accident rutier petrecut în municipiul Slobozia.

Acesta, aflat pe o motocicletă Suzuki, care aparținea altcuiva, a vrut să „dea o tură” prin oraș, pentru a o testa. Pe strada Lacului, a pierdut controlul vehiculului, a lovit o bordură, iar în acel moment a fost proiectat într-un pom de pe marginea drumului.

 

 

Bărbatul, subofițer la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița (SMURD), a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia cu mai multe leziuni, majoritatea în zona capului. Acesta va avea nevoie de investigații suplimentare, fiind posibil un transfer la un spital din București.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul Drager din cauza vătămărilor suferite, fiindu-i prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv şi vătămare corporală din culpă.