15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Slobozia: Subofițer ISU, rănit după ce a căzut de pe motocicletă https://wp.me/p49Kdo-4rH
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Slobozia: Subofițer ISU, rănit după ce a căzut de pe motocicletă

Un bărbat a fost rănit, joi seară, 5 septembrie, în jurul orei 21.00, în urma unui accident rutier petrecut în municipiul Slobozia.

Acesta, aflat pe o motocicletă Suzuki, care aparținea altcuiva, a vrut să „dea o tură” prin oraș, pentru a o testa. Pe strada Lacului, a pierdut controlul vehiculului, a lovit o bordură, iar în acel moment a fost proiectat într-un pom de pe marginea drumului.

 

 

Bărbatul, subofițer la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița (SMURD), a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia cu mai multe leziuni, majoritatea în zona capului. Acesta va avea nevoie de investigații suplimentare, fiind posibil un transfer la un spital din București.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul Drager din cauza vătămărilor suferite, fiindu-i prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv şi vătămare corporală din culpă.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!