comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Spărgători de locuințe, prinși în flagrant

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/09/2015 | Lege si Ordine

Slobozia: Trei tineri sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat. Unul dintre aceştia a fost reţinut.

În noaptea de 26/27 septembrie, în jurul orei 01.30, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa au surprins în flagrant trei tineri de 16, 17, respectiv 18 ani, toţi din municipiul Slobozia, în timp ce încercau să pătrundă prind efracţie într-o locuinţă de pe raza localităţii.

Cei în cauză au fost surprinşi în momentul în care încercau să pătrundă în imobil prin forţarea ferestrei, acesta fiind situat la parterul unui bloc.

În fapt, poliţiştii au stabilit că tinerii ar fi pătruns şi în noaptea 17/18 septembrie a.c., în locuinţa unui alt localnic, de unde au sustras o tabletă în valoare de 500 de lei, bunul fiind recuperat.

În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că în perioada 15 iunie – 24 septembrie, persoanele bănuite ar fi pătruns în mai multe locuinţe de pe raza municipiului Slobozia, folosind acelaşi mod de operare.

Faţă de unul dintre cei bănuiţi, minorul de 16 ani, magistraţii Judecătoriei Slobozia au luat măsura privării de libertate pentru o perioadă de 30 de zile, ceilalţi doi tineri fiind cercetaţi în stare de libertate .

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.