comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Și-a lovit fiica și soția de 8 martie… Polițiștii au emis ordin de restricție

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/03/2020 | Locale Ialomita

Polițiștii ialomițeni au emis duminică, 8 martie, un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 47 de ani, din municipiul Slobozia, care și-ar fi lovit și amenințat soția și fiica.       

La data de 8 martie a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată prin apel 112 de o tânără de 23 de ani din Slobozia, cu privire la faptul că tatăl ei face scandal la domiciliu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că între părinții apelantei ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, în urma căruia tatăl tinerei, un bărbat de 47 de ani, le-ar fi lovit și amenințat atât pe soția cât și pe fiica sa.

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, în care este prevăzut ca acesta să nu să se apropie la mai puțin de 50 metri de soția și fiica sa.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințare”.

Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiști

La data de 6 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au acţionat pe raza de competenţă pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea pe raza municipiului Fetești, a unui bărbat de 26 de ani, din județul Botoșani, pe numele căruia Judecătoria Bacău a emis un mandat de executare a pedepsei, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Cel în cauză a fost preluat sub escortă și încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Bacău.

Cercetat penal pentru conducere fără permis și refuz de prelevare a probelor biologice de sânge

La data de 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Jilavele au oprit pentru control, pe raza comunei Armășești, un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani din municipiul Urziceni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constat că șoferul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul Drager, precum și prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele bărbatului polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA