Slobozia: ”Seara Vandalismului Cultural”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
Actualizat: 20 noiembrie 2017

Interact Slobozia readuce în atenția publicului un eveniment deja aflat la a doua ediție: ”Seara Vandalismului Cultural”. Deoarece prima ediție ne-a adus foarte mult feedback pozitiv, am decis să repetăm tradiția, în acelaşi loc, la Ciupercuța din Parcul de la Catedrală, pe data de 21 august, începând cu ora 19:00.

       Scopul nostru principal este să ‘vandalizăm prin cultură’, de data aceasta muzical şi vizual. Astfel, am contactat fotografi și muzicieni locali pentru a le expune munca în fața ochilor curioşi şi a le promova talentul.
       Fotografiile vor fi afişate în jurul Ciupercuței pentru vizualizarea lor mai uşoară. Muzicienii vor performa în interiorul foişorului folosit drept ‘scena’, spectatorii putându-i urmări aşezați pe păturile ce vor fi amplasate chiar în fața acestuia.
Donațiile ce vor fi strânse în cadrul evenimentului vor fi exclusiv utilizate în renovarea Ciupercuței, un loc cu o istorie destul de bogată ce a găzduit zeci de generații, care merită, deci, puțină grijă.
Împreună sperăm să creăm o atmosferă cât mai prietenoasă, caldă și unică pentru a celebra cum se cuvine sfârşitul verii.
       Vă aşteptăm cu drag alături de prieteni şi familie şi vă promitem o seară de neuitat!