15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Slobozia: Se extinde stația de tratare apă https://wp.me/p49Kdo-ebp
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Slobozia: Se extinde stația de tratare apă

Miercuri, 14 august 2019, primarul municipiului Slobozia, Adrian Mocioniu, a semnat Contractul de lucrări Nr. 74533, având ca obiect “Extinderea stației de tratare apă a municipiului Slobozia, în vederea creșterii gradului de siguranță a tratării apei în condițiile variației concentrațiilor de poluanți din apa brută, pentru asigurarea respectării tuturor parametrilor de potabilitate conform reglementărilor în vigoare a apei potabile furnizate în rețeaua de distribuție”.

Semnare Contract Statie Tratare Apa Sloboza
Semnare Contract Extindere Statie Tratare Apa Sloboza

Societatea contractantă este S.C. SYA DYNAMIC SOLUTION S.R.L., din Craiova, iar valoarea investiției este de 6.594.458, 08 lei, la care se adaugă TVA în valoare de 1.252.947, 03 lei.

Se propune extinderea stației de tratare prin construirea unei hale tehnologice cu dimensiuni 35x10x3,5 m, în suprafață totală de 350 mp, unde se vor monta două baterii de filtre de cărbune activ și o stație de osmoză inversă cu două module.

Debitul de apă tratat este de max. 700 mc/h (194,4 l/s) în perioada de vară și max.350 mc/h ( 97, 22 l/s) în perioada de iarnă. Prin tratarea apei într-o stație de osmoză se reduce conținutul de Na de la 277 mg/l în prezent până la 1, 8 mg/l Na.

Termenul de execuție a lucrărilor este de 11 luni de la data prevăzută în ordinal de începere a lucrărilor.

Comunicat de preșă – Primăria Slobozia

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!