Slobozia: Se depun cererile de subvenții pentru încălzirea locuinței

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

În perioada 15 octombrie – 20 noiembrie 2018, cetățenii municipiului Slobozia vor putea depune cererile pentru acordarea subvențiilor pentru încălzirea locuinței, pentru a beneficia de ajutorul de încălzire aferent întregului sezon rece, noiembrie 2018 – martie 2019. Formularele se pot ridica de la sediul DAS Slobozia, din str. Al. Odobescu, nr.1, începând cu data de 08.10.2018 .

Beneficiază de subvenție persoanele singure și familiile cu venituri sub 615 lei pe membru de familie, care nu au în proprietate mai mult de o locuință, nu au autoturisme cu o vechime mai mică de 10 ani sau mai mult de un autoturism/motocicletă cu o vechime mai mare de 10 ani, nu au mai mult de 1000 m² teren intravilan sau 2 ha teren extravilan, depozite bancare mai mari de 3.000 lei și niciunul din celelalte bunuri prevăzute în Anexa nr.2 din Normele metodologice. Această anexă este afișată la sediul Direcției de Asistență Socială.
Dosarele se depun la sediul DAS. Solicitanții sunt rugați să prezinte, în susținerea cererii, actele enumerate în formular.