comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Scandal între frați, cu bâte și mașini avariate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/09/2013 | Lege si Ordine

Marţi 10 septembrie a.c., în jurul orei 16.30, o patrulă de jandarmi din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Mobil Slobozia s-a sesizat despre faptul că în parcarea din spatele Instituţiei Prefectului se auzeau zgomote, iar în jurul unor autoturisme erau adunate mai multe persoane.

Apropiindu-se, jandarmii au observat o altercaţie între doi bărbaţi, unul dintre ei încercând să-l lovească pe celălalt cu o bâtă de lemn. De asemenea, jandarmii au observat şi faptul că agresorul, în încercarea sa de a-l lovi pe celălalt bărbat, a lovit cu bâta şi două autoturisme parcate, deteriorându-le caroseriile.

Jandarmii au imobilizat persoana care lovea autoturismele şi au solicitat sprijinului grupei de intervenţie din cadrul I.J.J. Ialomiţa.

A doua persoană, care a reuşit să fugă de la locul incidentului, a fost imobilizată în scurt timp de jandarmii sosiţi în sprijin, la mică distanţă de locul săvârşirii faptei.

Datorită faptului că cei doi bărbaţi erau sub influenţa băuturilor alcoolice, iar una dintre ele se manifesta violent şi adresa injurii la adresa jandarmilor, s-a procedat la conducerea lor la sediul Jandarmeriei în vederea stabilirii identităţii şi a motivelor care au provocat scandalul.

Din verificări, jandarmii au constatat că cei doi bărbaţi sunt fraţi, iar incidentul s-a produs din cauza unor conflicte familiale mai vechi, precum şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Jandarmii au întocmit actele de constatare pe care le-au înaintat la Poliţia municipiului Slobozia, în vederea continuării cercetărilor.