15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Slobozia: Salvat din apele râului Ialomița https://wp.me/p49Kdo-e0A

Slobozia: Salvat din apele râului Ialomița

În această după-amiază, o echipă de căutare-salvare de la Detașamentul Slobozia și un echipaj de prim-ajutor au intervenit pentru salvarea unei persoane (bărbat de 62 de ani) căzute în râul Ialomiţa, în municipiul Slobozia.

Bărbatul a reușit să se prindă de un ponton plutitor de lângă mal, astfel că accesul către el s-a asigurat rapid. I s-a acordat primul-ajutor medical și a fost transportat în stare stabilă la UPU Slobozia.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!