15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Slobozia: Reținuți pentru șantaj https://wp.me/p49Kdo-e2h
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Slobozia: Reținuți pentru șantaj

Polițiștii ialomițeni au identificat doi bărbați, de 27 și 46 de ani, din municipiul Slobozia, bănuiți de comiterea infracțiunii de șantaj, faptă săvârșită pe raza localității de domiciliu. Față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au stabilit că în perioada februarie – martie 2019, cei în cauză au pretins o sumă de bani unui bărbat din municipiul Slobozia, bani ce ar fi reprezentat dobânda unei datorii pe care persoana vătămată ar fi avut-o față de unul dintre cei doi bărbați.

Polițiștii au efectuat o percheziție la locuința persoanelor bănuite, de unde au fost ridicate mai multe bunuri, precum și o sumă de bani.

Față de cei doi bărbați de 27 și 46 de ani din municipiul Slobozia s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul inspectoratului. Ulterior, față de aceștia a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor bănuite.

 IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Vezi și: Slobozia: Arestați preventiv pentru tâlhărie calificată

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!