comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Reținuți pentru șantaj

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/06/2019 | Lege si Ordine

Polițiștii ialomițeni au identificat doi bărbați, de 27 și 46 de ani, din municipiul Slobozia, bănuiți de comiterea infracțiunii de șantaj, faptă săvârșită pe raza localității de domiciliu. Față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au stabilit că în perioada februarie – martie 2019, cei în cauză au pretins o sumă de bani unui bărbat din municipiul Slobozia, bani ce ar fi reprezentat dobânda unei datorii pe care persoana vătămată ar fi avut-o față de unul dintre cei doi bărbați.

Polițiștii au efectuat o percheziție la locuința persoanelor bănuite, de unde au fost ridicate mai multe bunuri, precum și o sumă de bani.

Față de cei doi bărbați de 27 și 46 de ani din municipiul Slobozia s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul inspectoratului. Ulterior, față de aceștia a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor bănuite.

 IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Vezi și: Slobozia: Arestați preventiv pentru tâlhărie calificată