comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Reținuți pentru furt calificat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/11/2018 | Lege si Ordine

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia cercetează doi tineri de 17 și 18 ani pentru furt calificat și complicitate la furt calificat. / Cei în cauză au fost reţinuți pentru 24 de ore.

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat doi tineri de 17, respectiv 18 ani, bănuiți de săvârşirea infracţiunii de furt calificat și complicitate la infracțiunea de furt calificat.

Persoanele bănuite au fost reținute pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

În fapt, în perioada 14 – 19 noiembrie a.c., aceștia ar fi sustras din locuințele a două persoane, precum și din incinta unei asociații din municipiul Slobozia, mai multe bunuri.

Poliţiştii au demarat de îndată cercetările, reuşind identificarea în scurt timp a persoanelor bănuite de comiterea faptei, doi tineri de 17 și 18 ani, ambii din municipiul Slobozia.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor bănuite.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA