comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Reținut pentru tâlhărie calificată

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/01/2020 | Lege si Ordine

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată săvârșită în data de  3 noiembrie 2019, asupra unei femei din municipiul Slobozia. Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Ieri dimineață, polițiștii de ordine publică și investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au pus în executare 2 mandate de aducere cu pătrundere în locuință, pe raza municipiului Slobozia

În urma activităților desfășurate, a fost identificat un bărbat de 24 de ani, din municipiul Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 3 noiembrie 2019, în timp ce o femeie de 48 de ani se deplasa pe o stradă din municipiul Slobozia, cel în cauză, prin folosirea de acte de violență, i-ar fi sustras geanta în care avea suma de 2000 de lei și documente personale.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, unde în baza probatoriului administrat, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița.

Acesta urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

În legătură cu:

Slobozia: Femeie urmărită de la bancomat, agresată și tâlhărită