comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Reținut pentru fugă de la locul accidentului. Șoferul nu avea permis de conducere

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/10/2016 | Infotrafic

 Un tânăr de 22 de ani, din municipiul Slobozia, a fost reţinut astăzi, 25 octombrie, pe baza de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

În fapt, la data de 14 octombire a.c., în timp ce acesta conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, a acroşat un pieton, un tânăr de 18 ani, din aceeaşi localitate.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, tânărul fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că şoferul de 22 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducere fără permis.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul inspectoratului, astăzi, 25 octombrie a.c., fiind prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️