comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Purta permanent macetă și bâtă…

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
01/10/2018 | Lege si Ordine

În data de 28.09.2018, în jurul orelor 21:15, echipa de intervenţie din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil care executa misiunea de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, pe raza mun. Slobozia, s-a sesizat din oficiu despre faptul că pe terasa restaurantului „Batury S.R.L” care este situată stradal, pe b-dul Matei Basarab, din mun. Slobozia,se afla o persoană de sex masculin care avea un comportament ciudat.

Având în vedere cele constatate, echipa de intervenţie a procedat la interceptarea şi legitimarea persoanei în cauză, timp în care şi-a făcut apariţia şi vărul acestuia.

La controlul corporal efectuat asupra persoanei legitimate, pe lângă alte obiecte personale, în buzunarul drept al pantalonilor a fost descoperit un cuţit tip briceag în lungime totală de 25 cm.

Având în vedere că autoturismul cu care s-au deplasat era parcat în imediata apropiere a terasei, echipa de intervenţie a procedat la controlul autoturismului, în portbagajul acestuia fiind descoperite o bâtă de baseball în lungime de 75 cm şi o sabie tip macetă a cărei lamă măsura 52 cm.

Cu privire la bunurile mai sus menţionate, persoana în cauză a precizat că le poartă permanent asupra sa deoarece este ameninţat continuu de către o fostă rudă.

Bunurile mai sus menţionate au fost ridicate în vederea continuării verificărilor.

La faţa locului au fost efectuate fotografii judiciare, urmând a fi întocmită planşa fotografică care va fi înaintată organului de cercetare penală.

Persoana în cauză, documentele întocmite şi bunurile ridicate în vederea continuării verificărilor au fost predate pe bază de proces verbal lucrătorilor din cadrul poliţiei mun. Slobozia.

Comunicat de presă: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa