comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Produse contrafăcute, la comercializare în magazin

La sfârşitul săptămânii trecute, o patrulă de jandarmi care executa misiuni pe linia combaterii comerţului ilicit în municipiul Slobozia, s-a sesizat despre faptul că într-un magazin din zona centrală a oraşului, erau expuse la vânzare mai multe articole de îmbrăcăminte care purtau inscripţii identice sau similare cu cele ale unei mărci înregistrate.

DSC00320           Jandarmii au identificat administratorul magazinului şi după legitimarea şi verificarea identităţii i-au solicitat şi documentele de provenienţă pentru articolele de îmbrăcăminte respective.

Cu privire la provenienţa articolelor de îmbrăcăminte, administratorul a menţionat că acestea au fost achiziţionate de la mai multe societăţi comerciale din municipiul Bucureşti şi deoarece societatea este în insolvenţă actele de provenienţă s-ar afla la lichidatorul judiciar care se află în municipiul Craiova.

Având în vedere că articolele de îmbrăcăminte purtau inscripţii identice sau similare cu cele ale unei mărci înregistrate (logouri, stickere) şi aveau un preţ de vânzare scăzut,  jandarmii au procedat  la ridicarea acestora în vederea continuării verificărilor.

Jandarmii i-au întocmit administratorului societăţii actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ” punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către  Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ialomiţa.

Mai multe articole de la obiectiv.net: