comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Produse contrafăcute în Piața Agroalimentară

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/02/2016 | Locale Ialomita

Miercuri 10 februarie, o patrulă de jandarmi care executa misiuni pe linia combaterii comerţului ilicit în municipiul Slobozia, s-a sesizat despre faptul că într-un magazin din zona Pieţei Agroalimentare, erau expuse la vânzare mai multe articole de îmbrăcăminte care purtau inscripţii identice sau similare cu cele ale unei mărci înregistrate.

produse contrafacute - fes caciula produse contrafacute - fesuri caciuliJandarmii au identificat administratorul magazinului şi după legitimarea şi verificarea identităţii i-au solicitat şi documentele de provenienţă pentru articolele de îmbrăcăminte respective.

Cu privire la provenienţa articolelor de îmbrăcăminte, administratorul a menţionat că nu are documente de certificare ale acestora şi că le-a achiziţionat de la o societate comercială din municipiul Bucureşti.

Având în vedere că articolele de îmbrăcăminte purtau inscripţii identice sau similare cu cele ale unei mărci înregistrate (logouri, stickere) şi aveau un preţ de vânzare scăzut,  jandarmii au procedat  la ridicarea acestora în vederea continuării verificărilor.

Jandarmii i-au întocmit administratorului societăţii actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ” punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către  Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ialomiţa.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, oferind siguranţă şi încredere.