comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Prins de polițiști după ce și-a înscenat o tâlhărie

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/11/2019 | Lege si Ordine

Polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr de 22 de ani din Slobozia, care și-ar fi înscenat o tâlhărie calificată. Acesta a alertat autoritățile, reclamând faptul că în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Slobozia, ar fi fost agresat fizic de două persoane ce purtau cagule și care i-ar fi sustras o suma de 8000 de lei.

Bărbatul a apelat numărul de urgență 112 în jurul orei 18:00, sesizând faptul că în timp ce se afla în autoturismul de serviciu, persoane necunoscute, cu fețele acoperite, l-ar fi lovit în zona feței, după care l-ar fi deposedat de o sumă de bani aflată în borseta din mașină, indicând totodată polițiștilor și semnalmentele persoanelor în cauză.

Polițiștii de ordine publică și investigații criminale, însoțiți de jandarmi, au efectuat deîndată căutări în zona comiterii faptei, în zonele adiacente locației semnalate precum și pe traseul indicat de persoana vătămată.

În  urma verificărilor și investigațiilor efectuate, a fost depistată în cel mai scurt timp borseta despre care persoana în cauză a declarat inițial că i-a fost sustrasă și în care se afla suma de 8000 de lei.

Cu ocazia audierii, bărbatul a revenit asupra aspectelor reclamate, precizând că cele sesizate nu sunt reale, iar suma de bani obținută în urma încasărilor a pierdut-o la jocuri de noroc, după care și-a provocat singur leziunile din zona feței și a alertat organele de poliție.

În cauză nu s-a confirmă săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind întocmit dosar penal față bărbatul de 22 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA