comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Primarul Dragoș Soare, confirmat pozitiv COVID-19

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/01/2021 | Locale Ialomita

Primarul municipiului Slobozia, Dragoș Soare, a anunțat astăzi, 5 ianuarie, că este infectat cu virusul SARS-CoV 2. Potrivit acestuia, confirmarea infectării a primit-o în data de 3 ianuarie, în urma efectuării unui test COVID-19, astfel că se va afla în izolare timp de 14 zile.

Primar Slobozia Dragos Soare„M-am testat pentru că aveam câteva simptome ușoare și mă simt în continuare bine, starea mea de sănătate fiind una mai degrabă bună. Sper ca situația să nu se agraveze în zilele următoare, dar probabil că ce a fost mai rău a trecut.

Infecția cu SARS-COV2 este un pericol real, care nu a trecut, deși rata de incidență în Municipiul Slobozia a scăzut destul de mult în ultima săptâmână.

Vestea bună este că cele două centre de vaccinare care vor funcționa în Slobozia sunt pregătite să funcționeze și că în curând va începe vaccinarea pentru persoanele cuprinse în etapa 2.

Vă doresc tuturor sănătate și să avem cu toții un an bun, în care comunitatea noastră să facă pași importanți în parcursul de dezvoltare pe care mi l-am propus pentru noi toți!”, a precizat primarul municipiului Slobozia, Dragoș Soare.