comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Planuri pentru construcția de noi locuințe ANL

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/10/2018 | Locale Ialomita

În Municipiul Slobozia, sunt multe familii lipsite de o locuinţă individuală decentă, cererile în acest sens fiind numeroase.

În acest context, pentru rezolvarea acestor probleme sociale, s-a luat decizia realizării a trei blocuri tip ANL, prin programele principale de construcţii de locuinţe derulate la nivel naţional.

Cele trei blocuri, care vor avea 52 de unităţi locative (42 de apartamente vor fi cu 1 cameră, 10 apartamente vor fi cu 2 camere), vor fi realizate în etapă, în zona de nord a municipiului Slobozia, pe strada George Enescu. Vor fi locuinţe cu chirie, destinate tinerilor ale căror venituri nu le permit achiziţionarea unei locuinţe în proprietate sau închirierea unei locuinţe în condiţiile pieţei, asigurându-se totodată şi stabilirea tinerilor specialişti, prin crearea unor condiţii de locuit convenabile.

Valoarea totală a obiectivului de investiţii este estimată la 13.363.270,74 lei, iar durata estimată de execuţie a obiectivului de investiţii este de 32 de luni.
Proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții a fost aprobat în unanimitate de consilieri în ședința din luna septembrie.