comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Persoane depistate cu adeverințe de angajator false

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
23/11/2020 | Locale Ialomita

Cercetați penal pentru fals în înscrisuri private şi uz de fals

La data de 21 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia, în timp ce se aflau în filtrul rutier la intersecția Șoseaua Brăilei cu strada Viitor, în vederea verificării respectării ordinului privind carantinarea municipiului Slobozia, au depistat două persoane de 61 și 63 de ani, ce au prezentat adeverinţe de angajator false.

În urma interogării bazei de date s-a stabilit că persoanele în cauză nu figurează ca angajați ai societăţii respective, în cauză fiind întocmite dosare penale privind comiterea infracţiunilor de „fals în înscrisuri private” şi „uz de fals”.

ACȚIUNI DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR DE PROTECȚIE

Pe parcursul week-end-ului forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, sub autoritatea Instituției Prefectului Ialomița, au continuat să acționeze, în sistem integrat, alături de celelalte structuri, în vederea verificării respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Astfel, în perioada 21- 22 noiembrie a.c., au fost efectuate verificări la 47 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate de pe raza județului Ialomița.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate, efectivele angrenate au verificat și piețele, restaurantele, centrele comerciale și zonele unde se formează aglomerări de persoane, fiind legitimate peste 890 de persoane.

Pe parcursul week-end-ului au fost aplicate 238 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 56.300 de lei în contextul stării de alertă, atât pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, cât și pentru nerespectare interdicțiilor privind circulația pe drumurile publice.

Acțiunile pe raza județului Ialomița sunt desfășurate permanent pentru verificarea și sancționarea celor care nu respectă normele legale în vigoare impuse în contextul actual.

 IPJ Ialomița

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️