comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Percheziții domiciliare într-un dosar de tâlhărie calificată. Două persoane au fost reținute.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/07/2021 | Lege si Ordine

Poliţiştii ialomițeni au efectuat în această dimineață două percheziţii domiciliare, într-un dosar penal de tâlhărie calificată. Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia și cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, la adresele a 2 bărbați, de 24 și 44 de ani, din municipiul Slobozia.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, cele două persoane ar fi pătruns, în noaptea de 11 spre 12 iulie a.c, în locuința unui bătrân, în vârstă de 90 de ani, din municipiul Slobozia, pe care l-ar fi amenințat și de unde ar fi sustras suma de 500 de lei.

Împotriva celor doi bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Slobozia, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție. IPJ Ialomița