comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Minoră accidentată pe trecerea de pietoni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/09/2014 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Ieri, 01 septembrie, un bărbat de 59 de ani, din municipiul Slobozia a sesizat poliţia cu privire la faptul că în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism pe raza localităţii de domiciliu a acroşat o minoră de 11 ani, care se afla angajată în traversarea părţii carosabile pe marcajul pietonal.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a minorei care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În aceeași zi, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Coşereni s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În timp ce un tânăr de 31 de ani, din comuna Coşereni, conducea o autoutilitară pe raza localităţii de domiciliu, a efectuat un viraj la stânga, moment în care a fost acroşat de un ansamblu auto condus de un tânăr de 28 de ani.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei care a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În ambele cauze poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sancţiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier

Ieri, 01 septembrie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică au acţionat pe arterele rutiere judeţene, în scopul prevenirii şi combaterii infracţiunilor pe linie de circulaţie rutieră.

Cu această ocazie, au fost constatate 67 de contravenţii, pentru care  poliţiştii au aplicat sancţiuni în valoare de aproximativ 14.000 lei. Totodată a fost reţinut un permis de conducere.