comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Minor accidentat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/04/2016 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Ieri, 04 aprilie, pe şoselele ialomiţene s-au produs două accidente rutiere, soldate cu vătămarea corporală a două persoane.

Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 07.30, pe raza municipiului Slobozia, fiind soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce un bărbat de 56 de ani conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, a acroşat un pieton, un minor de 5 ani, care se angajase în traversarea străzii printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.

Din accident a rezultat vătămarea corporală minorului, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 * * *

Cel de-al doilea accident rutier s-a petrecut în jurul orei 19.00, pe Drumul Naţional 2A, de asemenea, acesta fiind soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În timp ce o femeie de 39 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism pe raza localităţii Sineşti, a acroşat un pieton, o localnică de 73 ani, care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii, printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, femeia fiind transportată la cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto implicaţi au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosar penal.

Cercetaţi de poliţiştii rutieri pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Poliţiştii rutieri au depistat pe şoselele judeţului trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 39 şi 57 de ani, care conduceau autovehicule pe drumurile publice, aveau dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

 * * *

Sâmbătă, 26 martie a.c., poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus pe raza municipiului Feteşti, de către un bărbat de 46 de ani, din localitate.

Din verificările efectuate în bazele de date, organele de control au stabilit faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

* * *

Un bărbat de 50 de ani, din municipiul Slobozia, a fost depistat de către poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Ţăndărei, în timp ce se afla la volanul unui autoturism.

Bărbatul a refuzat atât testarea alcoolscop, cât şi prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosar penal.