comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Mamă și fiică (3 ani), dispărute de la domiciliu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/09/2021 | Lege si Ordine

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița efectuează căutări în vederea depistării unei femei de 38 ani și fiica acesteia, de 3 ani, care au plecat de la domiciliul din municipiul Slobozia și nu au mai revenit până în prezent.

Persoane Disparute

În cursul zilei de ieri, 12 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Slobozia, despre faptul că VASILESCU-CIOBAN CRISTINA a plecat de la domiciliu împreună cu fiica sa în vârstă de 3 ani, și nu au mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,71 m, greutate 50 de kg, păr blond, drept, lung, față ovală, ochi albaștri.

La momentul dispariției VASILESCU-CIOBAN CRISTINA era îmbrăcată cu geacă gri, pantaloni lungi negri, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport crem.

Minora VASILESCU MARIA NICOLETA are înălțime 1m, constituție atletică, păr blond închis, scurt, ochi albaștri, iar în momentul dispariției era îmbrăcată cu un hanorac gri, pantaloni mov, cu model floral și sandale gri.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoanele dispărute sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.