comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Majorare tarif apă – 9 lei/mc! Decizie în AGA Urban

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Deputatul PNL Gheorghe Tinel avertizează cetățenii din Slobozia asupra unor decizii luate recent în cadrul Adunării Generale a Acționarilor AGA Urban, care vizează majorarea tarifului la apă de la 6 lei la 9 lei. Deocamdată decizia nu este materializată într-un proiect de hotărâre, însă probabil la următoarea ședință a Consiliului local va exista pe masa consilierilor.

Deputatul Gheorghe Tinel: „PSD majorează tariful la apa nepotabilă, în timp ce slobozenii cară apa potabilă cu sacaua din supermarket-uri!

Dragi slobozeni,

Trebuie să știți că astăzi, într-o ședință a AGA Urban Slobozia, desfășurată cu ușile închise și fără presa căreia administrația publică locală nu-i mai permite accesul de multă vreme, s-a votat majorarea prețului la apă.

Acesta a crescut la valoarea de 9 lei/mc.

Într-o unitate care are peste 400 de angajați, în loc ca administrația publică locală să restructureze activitatea pentru a elimina pierderile, ea apelează la un mijloc mârșav de a se acoperi mărind tarifele la apa care și așa este nepotabilă. Este incredibil până unde poate merge tupeul!

Consilierul local PNL Miu (Cornescu) Ecaterina a votat împotrivă, ceilalți consilieri municipali liberali, nu! Trebuie să știți cu toții că nu sunt de acord cu această majorare de tarif și că toți consilierii locali ai PNL vor primi mandat din partea partidului ca în plenul ședinței Consiliului Local munical să voteze împotriva acestui proiect. NU SE POATE MĂRI PREȚUL PE MC LA O APĂ CARE NU ESTE POTABILĂ! Aleșii locali ai PNL care nu vor vota împotriva majorării tarifului la apă sunt așteptați la partid cu demisia scrisă! Nu voi tolera niciodată un astfel de comportament și atitudine! Trebuie să știți că suntem pentru dezvoltarea municipiului Slobozia dar nu prin mârșăviile pe care le face administrația PSD. Nu putem fi de acord cu majorarea tarifelor serviciilor de utilitate publică pentru a se acoperi pierderile unor servicii neeficiente.”